Vienna or bust… blogpost 1 van #Wenen2016

 Vienna trip

 Daar vlieg ik dan hoog boven de wolken in een heerlijk zonnetje. Eventjes ver weg van de regen in ons dagelijks bestaan. Na een korte maar hevige week met deadlines en eindeloze to do lijstjes doet het goed om eens weg te zijn van alles. 
   

Bestemming Wenen maar ik verkies het meer exotische Vienna. Ik ben nog nooit in Wenen geweest dus dat maakt het des te leuker. Wel jammer dat ik niet veel tijd had om de reis voor te bereiden. Druk druk druk! 
Waar kijk ik naar uit; 

  • Weens koffie en gebak
  • Prachtige architectuur
  • Paleizen met vleugjes Sissi romantiek
  • 1 op 1 tijd met mijn camera

Wat ga ik negeren;

  • regen
  • drukke mensen
  • email

Ik heb net een kaart van Vienna bij de receptie gaan halen.  Het metrostation ligt vlak naast mijn hotel. Zo beginnen mijn paar daagjes ertussenuit! 

“Viva Vienna”
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *