Valentijn tips om mee te lachen

Het seizoen van rozegeur, maneschijn, kitsch en clichés breekt aan. De Valentijn koorts neemt epidemische vormen aan. Zelf heb ik tot bloedens toe mijn hoofd zitten pijnigen over de meest leuke zinnen, beelden en acties rond Valentijn. Je zou kunnen stellen dat ik ondertussen expert ben! Op deze commerciëel kunstmatige hoogdag van de liefde ga ik mijn waardevolle kennis delen.

Sit back, relax en leer. 😉

Kadootjes:

First things first, Valentijn heeft weinig te maken met gevoelens of sentiment. We houden het commerciëel! Vergeet dus niet de essentie, je vriend of vriendin vrijgevig in de watten te leggen. (Lees: vooral duur!) Sociale media geeft je ruim de gelegenheid om hem of haar hints te geven over het kadootje en de moeite die je doet.

En dan…buit het geef-moment zoveel mogelijk uit! Op Facebook live geef jij het beste van jezelf en je kadootje zodat IEDEREEN kan meegenieten van jullie intiem geluk.. Hij of zij gilt, het geluk is intens en de likes op je livepost gaan door het dak!

Maar is je kadootje geslaagd?  Je kan het vragen aan de persoon die tegenover je zit, maar sociale media kan je al een pak verder helpen.

  • Post het object van je liefde een dankbare, maar stijlvolle flatlay op Instagram als dank je, weet je dat alles goed zit.
  • Word je getagd in een instagram story, dat na 24u verdwijnt of… is je kadotje enkel een snapje op snapchat waard… Dan weet je dat je die Tinder app beter nog even laat staan op je phone.

Heb je nog geen kadootje, geen angst, hieronder wat advies.

Dit doe je NIET:

Valentijn tips

Dit doe je WEL:

Valentijn tips

Wenskaarten:

Er zijn er veel kaarten met hartjes op de markt. Niet elk kaartje is een winnaar, tenzij je een heel erg duur kadootje hebt gekocht dan is een tekening op een bierkaartje voldoende.

Wil je hem of haar echt overtuigen van je oprechte gevoelens (of heb je een goedkoop kadootje) , zeg het dan met woorden. Liefst op Instagram en zeker het juiste lief taggen!!! Je scoort punten bij het lief en je hebt je exen direct ook laten meegenieten van je nieuw geluk.

Valentijn tips

Let op! Dit is niet voor beginners… denk voordat je hieraan begint want voor je het weet wil hij of zij ook toegang tot die iPhone (zo oprecht zijn onze gevoelens nu ook weer niet!)

De date:

Je hebt de man of vrouw van je dromen aan de haak geslagen. Tijd om naar buiten te treden als koppel op sociale media (waar anders?)

De statusupdates op Facebook zijn een beetje passé. Ben je klaar voor de volgende stap… Instagram.

Wil je je anno 2018 echt binden? Dan zet je een koppelselfie op Instagram.

De gevolgen van deze stap zijn groot, ga er dus niet zomaar op los klikken met een selfiestick.

  • Doe je research!!!!
  • Google de perfecte quote waardoor jullie unieke liefde duidelijk wordt.
  • Loop eindeloze restaurants af om te belichting te testen.
  • Zorg ervoor dat jullie kleding op elkaar is afgestemd
  • Oefen, oefen, oefen op de perfecte kleffe pose.

Alleen dan bewijzen jullie je oprecht liefde aan elkaar en aan ons… jullie volgers! Daarna zullen wij genadeloos oordelen over jullie geluk met een like (of niet).

Valentijn tips

Doe niet eng en open een gemeenschappelijk profiel… dat is gewoon fout!

Openingszinnen

Maar misschien ga ik te snel en heb je nog geen lief beet?

Geen probleem, wij hebben de openingszin der openingszinnen voor je bedacht!

Valentijn tips

Let op! Maak niet de fout om er van uit te gaan dat het hier over FREE Wifi gaat. Elke relatie komt met een prijs én scoor jij nog een date voor Valentijn, lees dan snel de alinea rond kadootjes terug.

De ideale man of vrouw

…bestaat niet.

Valentijn tips

Laten we allemaal eens goed lachen met de Valentijn hype en doe gewoon je eigen ding.

Ik vond het heerlijk om dit te schrijven. Hopelijk vind jij het heerlijk om hier mee te lachen.

Dikke kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *