Een verborgen BBQ pareltje in Leuven: Sticky Fingers BBQ

Ben jij net zoals ik een grote fan van BBQ? Dan heb ik een dikke vette aanrader voor jou. In Leuven bevindt zich namelijk een verborgen BBQ pareltje: Sticky Fingers BBQ.

Waar?

Net buiten het stadcentrum van Leuven in de Tiensestraat kan je Sticky Fingers BBQ terugvinden. Verwacht zeker geen fris, licht, trendy interieur. Welkom in een donker, met rook en vette blues gemarineerd interieur. Als je twijfelt over je bestemming steek dan even je neus omhoog en geniet van het aroma. Ben je nog niet overtuigd? Wacht dan tot een ontzettend vriendelijke gast je met veel smaak het menu voorleest. Watertandend lekker!

sticky fingers leuven

Mijn keuze?

Winkelen met honger is een absolute no-no, maar als je gaat eten bij Sticky Fingers is honger meegenomen. De porties zijn niet klein en je wilt gewoon alles van het menu proeven.

Voorgerecht: Finger food plate is vingeraflikkend lekker… #goodstuff

sticky fingers leuven sticky fingers leuven

Hoofdgerecht: Pulled pork met colesla

sticky fingers leuvensticky fingers leuven

Dagen zonder vlees?

Op het menu staat in de rechterbovenhoek dat er voor alle items een vegetarisch alternatief is. Interessant voor iedereen die meedoet aan de 40 dagen zonder vlees. Ik ben dan ook resoluut voor de vegetarische frietjes en colesla gegaan. 🙂

sticky fingers leuven

Mijn gedacht?

Lekker, gezellig en zeker goed van prijs! Kleine minpuntje waren de frietjes, die niet zo smaakvol waren als ik me had voorgesteld. Al moet ik eerlijk bekennen dat er een gekruide variant op het menu stond. Tip voor de chef is van de pulled pork een burger variant te maken. Het is maar een ideetje, maar ik zou het zeker bestellen.

Dus een dikke duim en stevige aanrader!

Sticky Fingers BBQ, Tiensestraat 176, 3000 Leuven

Smakkelijk!

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *