Mechelen in vuur en vlam

Er zijn van die momenten waar ik niet aan kan weerstaan. Een avondje nachtfotografie in Mechelen samen met vuurmeesters is er zo eentje. Geniet mee van de beelden.

Dijlepad Mechelen

Het Dijlepad zelf is versierd met kerstverlichting langs het hele parcours. Daarnaast kon je vuurpotten vinden langs heel de route. Op het water drijven vuurbloemen. Een heerlijk route om Mechelen in te wandelen. Je start aan de uitgang van de Kruidtuin en je eindigt aan de schaatsboot.

 

Kruidtuin Mechelen

In de Kruidtuin kregen de vuurmeesters vrij spel. Over heel het park vond je er vuur in cirkels, in hangmanden en een brandend frame. Een heerlijk voorproefje van de festiviteiten in de rest van de stad.

Optreden Grote Markt: Luchtspektakel Pedaleando Hacia El Cielo door Theater Tol

Samen gezellig op de Grote Markt stijgt de spanning als het donker wordt. Boven onze hoofden speelt zich een prachtig liefdesverhaal af. Je weet niet waar eerst t kijken. Ik ben helemaaal onder de indruk van de prachtige muziek, acrobatie en dans. Samen met mijn camera glip ik overal door en mis ik geen seconde van deze sprookjesachtige sfeer.

Het hoogtepunt is een mix van filmische beelden, licht, zang en dans hoog boven de markt. Werkelijk een adembenemend spektakel!

Wil je meer weten over de evenementen van Mechelen houdt je warm surf dan naar www.mechelenhoudtjewarm.be

Was jij er ook bij? Wat vond je ervan? Laat het mij weten…

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *