Lekker eten, goede vrienden en een prachtige lenteavond.

De Lente is eindelijk in het land! Weet jij een betere manier om dit te vieren dan een dinner al fresco? In het rijtje van best-things-in-life staat een etentje met vrienden in mijn persoonlijke top 3.

Bluetales dinner

Lekker eten…

We hebben dus al de beste ingrediënten voor een gezellig etentje; goede vrienden en Lente, maar wat gaat we eten? Gelukkig komt Fatima van Couzina foodexperience ons hierbij een handje helpen. Ze zweeft door de menu met een glimlach. Zelf bibber ik al bij de gedachte van een kookpartijtje voor meer dan 5 personen dus respect. We krijgen uitleg en we mogen meehelpen waar we willen. Ideale bezigheidstherapie 🙂

Ons menuutje voor de avond:

Briwat kip met amandelen

Geconfijte aardappel – iberico ham – tomaten -koriandercompte

Tartaar van zalm – kruidensalade

Zwartpootkip – zwarte olijf – pastinaak

Tarte tatin – vanille – munt

Feestje in mijn mond:

Zelf ben ik best een experimentele eter, maar geen experimentele koker. Ik heb zo hard genoten van dit etentje. Elke gerechtje was een plezier voor het oog, maar de smaken zaten zo enorm goed dat het dubbel en dik genieten was. Ik was niet alleen, bij elk gerechtje kon je in elke hoek van de tuin kleine geluidjes van goedkeuring horen. De complimentjes vlogen Fatima dan ook vlotjes om de oren.

Bluetales dinner

Dikke aanrader:

Wil je uitpakken met een menu dat iets anders is, maar zelfs de moeilijkste eters kan overtuigen? Dan kan ik je onze fantastische chef Fatima aanraden.

Fatima Bouzambou

Fat.bou@gmail.com

www.couzina.be

Deze blog -stoefpost- is niet gesponsord. Ik geloof in complimentjes en hier zijn de complimentjes dik en dubbel verdiend. Ik had een heerlijke avond. Lekker eten, goede vrienden en zalig om weer buiten te komen na een lange winter. (Ook al was het met twee truien, een hele lange sjaal, een jas en zelfs een muts – koukleum!)

Bluetales dinner

Geniet van je dagje!

x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *