Het vriest… dus ik trek eruit met de camera.

Een koudeprik is heerlijk op een zondagochtend, want no stress… Je moet nergens zijn dus je kan ervan genieten met een heerlijk warm kopje koffie of…

2016-winter

Na mijn nogal publieke tweestrijd was er geen ontsnappen aan. Warme kleren, camera, batterij en we trekken naar buiten. Om eerlijk te zijn heeft mijn verwarming het begeven dit weekend dus het verschil tussen binnen en buiten viel eigenlijk nog mee. 😉

Een glinsterend ijstapijt en zon zijn een heerlijke combinatie, maar mijn vingertjes hebben vreselijk koud. Buiten mijn geïsoleerde derrière ben ik niet van plan op de grond te gaan liggen voor die mooie shots van ijs op het gras.

Dus improviseren en ik hoop dat jullie van de beelden kunnen genieten. (Ik vrees dat ze deze week geregeld gaan opduiken op mijn instagram want ik riskeer de vrieskou niet voor niets….) *big smiley*.

De heerlijke bruine tinten van de herfst komen ook nog tussen het ijs door piepen.

Heerlijk zijn ook de onverwachte structuren die door het ijs worden uitvergroot.

Voor deze shots ben ik effectief gaan zitten…

img_0807img_0752

En als afsluitertje mijn favorietje van de dag 🙂

img_0837

Ik heb het dus overleefd en er nog een goede truc aan overgehouden. Om de handjes warm te houden het tipje van je triggerfinger afknippen.. Hoe zalig eenvoudig is dat. Volgende keer weer naar buiten om het te testen.

Fijne zondag nog. X

1 thought on “Het vriest… dus ik trek eruit met de camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *