Bluetales 3.0: een nieuwe focus

Onlangs werd Bluetales 3 jaar. Ik ben intens blij met wat ik al bereikt heb dankzij mijn blog. Na 3 jaar is het tijd voor reflectie. Van bij de start zoek ik naar focus voor mijn blog. Is dit nu een persoonlijk blog of lifestyle of fotografie blog. Mijn nieuwe focus is een creatief content (marketing) blog. Het is niet een perfecte omschrijving, maar lees even mee en het wordt wat duidelijker. 🙂

foto: www.pexels.com

Wie is Karin?

Onlangs vroeg iemand me via Messenger “wie is Karin?”, niet “wie ben jij of wat doe jij”, maar wie is Karin? OMG! Het verschrikkelijke elevator speech moment. (Wie ben ik, wat doe ik en welke meerwaarde kan ik voor jou bieden) 😉

Drie talenten op een rij.

Ik ben Karin, creatieve generalist, storyteller en contentfreak. Ik hou mij bezig met het maken van content (fotografie, copywriter) en het verspreiden van deze content (Sociale Media Marketing). Ik ben fanatiek bezig met leren. Tenslotte leef ik mij ook uit als sociale media- en schrijfcoach.

Karin van Hees schrijfcoach

Bluetales 3.0

Je hoort het al aankomen, Bluetales gaat een andere richting uitvaren. Mijn verhalen en fotografie komen nog ruim aan bod.  Als bonus komen er twee nieuwe categorieën bij; sociale media en copywriting. Spannend!

Laat me weten wat je ervan denkt in de komende maanden. Kan je een betere omschrijving bedenken dan creatief content blog, laat het me dan zeker weten al! 😉

Dikke kus!

X

3 thoughts on “Bluetales 3.0: een nieuwe focus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *