Bucketlist voor 2017

Laat me starten met jullie allemaal een bijzonder fijn, gezond en creatief nieuw jaar te wensen! (De drie kussen moet je er maar even bij denken.) Zoals elk jaar neem ik even tijd om plannen te maken en een jaar thema te kiezen. Dit jaar is het thema “Focus”. Focus op wat belangrijk is; gezondheid, familie en vrienden maar ook focussen (contentreren) op het nu en de taken die uitgevoerd moeten worden.

#blijMetMij

image1Een grote focus ligt ook op mezelf! Dit is geen ego-projectje, maar het afgelopen jaar ben ik niet altijd gelukkig geweest en zat ik vaak slecht in mijn vel. Soms geloven mijn vrienden meer in mij, dan ik zelf. Tijd dat ik daar eens mee ophou. Vandaar mijn nieuw project: #BlijMetMij”.

Je gaat deze hashtag tegenkomen als ik iets doe waarop ik trots ben of heel erg blij mee ben en wil delen met jullie. Inspiratie komt van Katleen van de Verbeelding, waarvoor veel dank! (trouwens als je leergierig bent, check dan zeker haar blog en cursussen! Deze madam heeft mij al véél bijgeleerd)

Naast dit project heb ik mezelf ook wat doelen gezet op de volgende vlakken; Learning (altijd!), Travel, hobby, life en mijn blogs.

Learning:

Content marketing blauwdrukZonder uitzondering ga ik ook dit jaar mijn eindeloze nieuwsgierigheid bevredigen en bijleren. Lange leve life long learning. Focus ligt op video, vormgeving, fotografie en schrijven.

 • Lynda.com: grafische vormgeving (indesign/illustrator)
 • video – adobe premiere en after effects
 • fotografie (portretten)
 • copywriter

Travel:

img_0812-0Er bestaat niets dat mijn creativiteit zo kan aanwakkeren als travel. Het ontdekken van nieuwe plaatsen, geuren, smaken en geluiden inspireert mij meer dan ooit. Dus ook dit jaar kan reizen niet ontbreken.

 • Paris
 • Italy
 • Me-time
 • Citytrip with girl friends
 • Citytrip with me

 

Blog:

Ondertussen groeit mijn blogleven en is er een tweede kindje geboren www.contenttales.be. Contenttales is mijn zakelijke blog. Hier komt focus zeker van pas, want het maken, voeden en promoten van dit blogje brengt heel wat werk met zich mee. Leuk werk dat wel, maar ondertussen wil ik Bluetales ook niet verwaarlozen.

 • strategie en een communicatieplan bouwen
 • vast agenda en meer interviews
 • nieuwe website Bluetales
 • Samenwerkingen

Life:

In 2016 heb ik niet zo goed voor mezelf gezorgd; slecht eten, weinig slaap en te weinig rust resulteerde in een aantal kilo’s extra op de weegschaal en een serieuze daling in levenslust. GENOEG!!! Focus op een meer gezondere Karin die meer energie en fun heeft. (paar kilootjes minder zou ook helpen 😉 )

 • eat more healthy food + plannen
 • bewegen
 • tijd nemen voor hobby’s en vrienden
 • lief hebben en lief zijn

14962421_10154776340710086_2140229575_n

Foto: Bas Vinckx

Maar mijn grootste uitdaging, vreugde en focus ligt op creativiteit. Zonder dit is het leven maar saai, dus… 2017! Ik heb reuze zin in jou…X

Heb jij ook plannen of doelen in 2017 of ontmoeten we elkaar in het nieuwe jaar?

Laat het mij weten, ik kijk er al naar uit!

X

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *