Get Real, een boek voor wie elke dag zijn goesting wil doen.

In het dagelijkse leven racen we erop los! Werk, vrienden, familie en hobbies nemen alle uren van de dag gerust voor hun rekening. Rondom mij zie ik vrienden afhaken, burnout of bore out komen vaker voor dan mij lief is. Waarom toch? Hoe zijn we van kleine dromers naar uitgebluste volwassenen gegroeid? Is het te laat om hier iets aan te veranderen? Het boek “Get real” van Lien kan je al een flinke stap in de juiste richting helpen.

De zoektocht

Het is nooit te laat om je leven om te gooien. Jij kan op elk moment beslissen om iets anders te gaan doen. Ergens anders te gaan leven, terug naar school te gaan of je haar blauw te verven. Alleen is het niet altijd zo simpel om uit te vinden wat je nu wil doen? Wie ben jij?

Ben je op zoek, dan kan ik je het boek van Lien “Get real” dubbel en dik aanraden.

Wie is Lien?

Bij de opstart van mijn onderneming kwam ik al snel in aanraking met Lien en Zeker van haar zaak. ‘Zeker van haar zaak’ is een ondersteunend netwerk voor ondernemende vrouwen. Een heerlijke no-nonsense tribe, die vrij informatie uitwisselt met serieus inspirerende bijverschijnselen. 🙂

Aan het hoofd van deze tribe zetelt Lien. Lien is een no-nonsense clevere serial entrepreneur met een ongeloofelijk wanderlust. Ze straalt “goesting” uit. Goesting om te ondernemen, te reizen, te praten, … Zelf heeft ze een aantal jaren geleden haar uitgestippelde pad verlaten. Die ervaringen heeft ze nu neergepend in een boek om al haar fellow entrepreneurs-in-spe een goede schop onder hun kont te geven. Jij kan dit!

Get Real

En nu heeft ze een boek geschreven. Het leest als een racket, met de nodige aha-momentjes. Het boek zelf lees je in een paar uur uit, maar de gevolgen blijven nu al een paar weken nazinderen in mijn hoofd. Er zijn ook oefeningen… als je een leeg hoofd wil houden en niet uit je comfortzone wil, blijf dan van die oefeningen af!

Dit boek is voor jou

Tijdens het lezen, was ik constant berichtjes aan het sturen naar vrienden die met dezelfde vragen zitten: “Dit boek is voor jou!” Zit je met vragen over wie je bent, wat je nu echt wil… dan is dit boek iets voor jou. Ik raad dit boek aan mijn vrienden aan, dus ook aan jou!

Bluetales Get real

Verwacht geen stappenplan voor je toekomst, maar een eerlijk verhaal van Lien haar zoektocht. Ze vertelt en geeft je tips als een goede vriendin. Ze wijst je in de goede richting en waarschuwt voor de valkuilen, maar het echte werk moet je zelf doen.

Alle informatie over het boek vind je op:

https://www.facebook.com/getrealbylien/

https://www.getrealbylien.com/

Veel succes!

X
Ps: Lien komt naar Mechelen! Kom je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *