Bluetales op Instagram

In den beginne was er niets…hélémaal niets. Of toch… er was een persoonlijk instagram account . Mijn katten, mijn leven, bloemen en veel selfies passeerden de revue en dat gaat zo blijven. Nu kondig ik, tromgeroffel graag, met veel blijdschap de geboorte van een instagram zusje aan; Mybluetales.

mybluetales op instagram

Ik ben dol op Instagram?  

Instagram is één van de meest positieve sociale media platformen dat ik ken. Je leert er heel snel nieuwe mensen kennen. Je krijgt er veel en vaak positieve of opbouwende kritiek en je kan er groeien zonder direct afgebroken te worden. Het is ook gewoon tof! Daarnaast zie ik er meestal véél beter uit met de filters op instagram dan IRL dus dat is heel erg meegenomen. 😉

Next step?

Sinds 2017 ben ik ook fotograaf in bijberoep. Tijd dus voor een frisse wind in mijn sociale media. Zo verscheen er onder mijn naam een nieuwe website www.contenttales.be en een gloednieuw jasje voor Bluetales (www.bluetales.be). Contenttales staat voor de zakelijke kant van mijn verhaal en Bluetales blijft mijn speeltuin.

portretfotografie

Meer ruimte nodig voor mijn fotografie Mybluetales

Een nieuwe uitdaging: portretten. Ik ben verlegen dus naar iemand toelopen en vragen voor een foto te nemen is niet mijn ding. (nog niet) Gelukkig mag ik geregeld portretten maken, in opdracht. Tijd dus om die kant van mijn fotografie een beetje meer te belichten (fotografie mopje 🙂 ). Vandaar een nieuwe instagram account en een nieuwe uitdaging.

…en nu is het aan jullie? 

Ik nodig je uit om mijn prille account te bezoeken op instagram mybluetales. Kijk gerust rond en laat een beetje feedback na. Ik ben benieuwd wat je denkt? echt!

portretfotografie

Reacties tot nu toe:

  • Je kan misschien ergens nog een ‘landmark’ van bluetales toevoegen, een logo of een filter als aftekening dat het van jou is…
  • Werken met een filter of bepaalde uitsnede om een geheel te maken…
  • In je beschrijving zou ik ergens nog wel zetten dat je hier enkel portretten post…
  • Ik ben ook wel benieuwd naar het verhaal achter de foto…

Wil jij ook voor mijn camera verschijnen? Neem dan snel contact op.

Fijne weekend!

X

 

1 thought on “Bluetales op Instagram

  1. Pingback: instagram bestnine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *