Wat doet een schrijfcoach voor bloggers op de boekenbeurs?

Jou tips geven om meer uit je blog te halen natuurlijk. 😉 Donderdag bezoek ik voor de allereerste keer ooit de boekenbeurs in Antwerpen…als spreker! Ik kom spreken over bloggen in den Ateljee. Als schrijfcoach (en blogger) begeleid ik bloggers. Ik zie waar bloggers het soms moeilijk hebben. Waar schrijf ik over? Hoe moet ik schrijven? Ik heb weinig tijd? Hoe trek ik nieuwe volgers aan? Allerlei vragen waarop ik antwoorden heb.  Met superveel goesting begin ik aan mijn solo.

workshop bloggen

Place to be: Den Ateljee

In Hal 3 op de boekenbeurs bevindt zich den Ateljee. Een ruime open stand met genoeg techniek achter de schermen. 5 minuten voor de start van mijn praatje zitten er nog mensen artistiek te knippen op de vloer. Mijn rode loper gevoel blijft een beetje uit, gelukkig is er Cava 😉 Mijn publiek loopt langzaam binnen en dan showtime.

workshop bloggen workshop bloggen workshop bloggen

Partner in crime: Ariane

Ik werk al geruime tijd samen met Creatief schrijven. Oorspronkelijk als sociale media coach en sinds kort als schrijftrainer. Ik ben blij met de samenwerking. Mijn steun, toeverlaat en geheugen is Ariane. Schitterende madam! Vanavond is ze hoofdverantwoordelijke voor de cava en ster in mijn publiek. Dikke zoen voor jou lieverd!

Waar praat je dan over?

Bloggen! D-uh 😉 Zelf ben ik helemaal gek van bloggen. Achter bloggen en het aantrekken van nieuwe volgers zit een hoop techniek. Daar praat ik over; schrijftechniek, interactie uitlokken, promotie van je blog. Eenvoudige tips waardoor bloggen werkbaar en dikke fun blijft.

workshop bloggen

Waar kan je mij nog tegenkomen:

Donderdag 16 november geef ik een workshop bloggen in mijn stad Mechelen. Iedereen welkom. Je komt binnen met veel goesting en loopt buiten met één of meerdere blogposten klaar voor publicatie.

workshop bloggen

Ik heb genoten van mijn avondje in de spotlight. Praten voor een publiek over één van mijn lievelingsonderwerpen is de max gewoon! Meer van dat. 😉 Wil jij meer weten over bloggen of heb je vragen hierover? Laat het mij weten! Ik ben op zoek naar ideetjes voor een volgende blogpost. Je zou mij enorm helpen!

Dikke kus!

X

PS: Alle foto’s komen van mijn Instagram stories van de avond. Dank aan Veerle voor de leuke foto’s op haar IG stories.

 

 

 

5 thoughts on “Wat doet een schrijfcoach voor bloggers op de boekenbeurs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *