Mijn top #2018goals en een woordje van dank

We eindigen 2017 en starten 2018 met een paar stevige doelen en een hoofd vol plannen. Een beetje orde en structuur kan geen kwaad dus deel ik het op in 5 topperds. Je mag me gerust hierop aanspreken. Op tijd en stond een serieuze shot onder mijn kont zal nodig zijn als deze lijst niet opschiet. Helemaal op het einde staat het belangrijkste van deze post. Een klein woordje van dank aan jullie allemaal. LY

Business

2017 was een topjaar met een goed gevulde agenda en een paar persoonlijke toppers zoals spreken op de boekenbeurs. Voor 2018 meer van dat! Ik kan wel wat meer orde en planning gebruiken want de lat ligt hoog. Hier is al een klein voorproefje:

  • Nieuwe klanten zijn altijd welkom!
  • Nieuw project rond Mechelen (wat? waar? wanneer?- info volgt 🙂 )
  • Uitbouwen e-cursus (spannend!)
  • Uitbreiden bestaande workshops (fun! fun! fun!)
  • Uitwerken van mijn fotografie business (website – portfolio)
  • Collaborations

Ben je op zoek naar een copywriter (english native speaker), een sociale media strategie of kan jij een praktische workshop rond sociale media/bloggen/schrijven gebruiken contacteer me dan zeker via karin@bluetales.be .

Levenslang leren

In 2017 heb ik een flink aantal cursussen gevolgd. Véél geleerd, maar ook veel nodeloze stress omdat ik alles tegelijkertijd wou doen. In 2018 is een betere planning essentiëel om mijn doelen te bereiken.

  • Certifications: Adwords, hubspot en fb blueprint staan op het lijstje
  • Adobe indesign <3 leren #fontlover
  • Fotografie workshops met o.a. een online master class van Annie Leibovitz (een droom!)
  • Tijd om wat bij te studeren over business & finance en wat pijnpunten bij te schaven.

Sport

Ik train nu al een tijdje bij Form. en ongelofelijk maar waar Larissa heeft mij besmet met het sportvirus!!! Sporten is nu een noodzaak geworden in mijn leven. De balans tussen een volle agenda en een vol hoofd slaat til zonder mijn sportieve momentjes.

Op dit vlak heb ik ontdekt dat loopwedstrijden zoals ‘dwars door Mechelen’ of ‘Urban trail’ echt iets voor mij zijn. Je hebt een doel om naar te streven en de dag zelf is gewoon top. Meer van dat! De Angels mud run, de color run en een Urban trailtje of twee staan hoog op mijn lijstje.

Inspiratie

In 2018 start ik mijn kopje koffie project. Het doel is om mijn hoofd te vullen met nog meer ideetjes en nog meer inspiratie. Daarnaast krijgen de merken onder mijn beheer krijgen een kleine creatieve upgrade ;-). Omdat het kan, start ik een paar nieuwe projecten, dus ik zal alle inspiratie die ik kan vinden kunnen gebruiken.

Prioriteit staat op het ontsnappen uit mijn comfortzone om inspiratie te zoeken.

Ik ben super dankbaar

Een klein woordje van dank aan alle mensen die in mij geloven. Het is verbazend hoeveel steun en aanmoediging ik krijg, vaak uit onverwachte hoek. Het doet mij altijd enorm veel goed! Mijn familie & vrienden zijn topperds, want ik ben vaak afwezig en altijd toch terug welkom. Super merci aan mijn vaste klankborden, die mijn eindeloos gezaag of vuursalvo aan ideetjes moeten doorstaan. Mijn allerliefste koffievriendin die uitblinkt met de warmste knuffels. Mijn vriendinnen die altijd klaar staan met een cava of een Linette. En jij omdat je mijn blogjes tot het einde leest. Dikke duim voor jou!

Ben ik iets vergeten of heb jij nog een paar handige tips voor mij? Laat me iets weten, ik hoor het graag.

Ik wens jullie een fijn jaar lieverds.

Dikke dikke kus

3 thoughts on “Mijn top #2018goals en een woordje van dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *